Victoria's Secret aangespoord om speciale beha voor survivors van borstkanker te ontwerpen

Lingeriemerk Victoria’s Secret heeft gereageerd op een petitie van Change.org die online een succes werd en denkt nu serieus na over een 'survivor-beha' voor vrouwen die borstkanker hebben overleefd.In de petitie werd het merk gevraagd om een collectie beha’s voor borstkankerpati├źnten op te markt te brengen, zo meldt de Huffington Post. Het merk heeft nu gereageerd op de petitie en heeft beloofd om verder te onderzoeken of ze een dergelijke collectie op de markt kunnen brengen. De petitie werd opgericht door de 27-jarige Allana Maiden en haar moeder Debbie. Ze wilden duidelijk maken hoe moeilijk het vaak is voor vrouwen die een borstamputatie hebben gehad om een passende beha te vinden.

De petitie startte half januari en kreeg al snel meer dan 188.000 handtekeningen. De vrouwen kregen daarop een antwoord van Tammy Roberts Myers, de vice president van de externe communicatie van Victoria’s Secret. Hij beloofde om serieus na te denken over het idee.

“Ik wist eerst niet zeker wat ik er moest van verwachten, maar het lijkt er echt op dat ze serieus ge├»nteresseerd zijn om een dergelijke lijn op de markt te brengen”, aldus Maiden. De vrouwen werden ook uitgenodigd om samen met enkele leden van het creatieve team van Victoria’s Secret te gaan shoppen voor een beha, om zo een beter idee te krijgen van wat er precies nodig zou zijn. Kijk voor het artikel op Change.org.

Rubriek: body vrouwGeen opmerkingen: