Volle lippen: hoe maak je dunne lippen voller en groter?


Heb je last van een dunne bovenlip en wil je die wat voller laten lijken? Gebruik dan onderstaande tips om de bovenlip zonder veel moeite groter en voller te maken!

De allerbeste truc voor een vollere bovenlip is de lipliner. Het probleem is vaak dat deze verdwijnt zodra je gaat eten of drinken en dan is het effect verdwenen. Gebruik hiervoor lipcote. Dit is een sealer voor lipstick, maar is ook heel goed te gebruiken voor het lijntje dat je met je lippenpotlood zet. Lipcote is o.a. te koop bij Douglas. Teken een mooi lijntje met het potlood in de kleur naar keuze (liefst een tint donkerder dan de lipstick). Ga dan met het kwastje van lipcote over het lijntje heen en laat het goed drogen voor je daarna lipstick aanbrengt. Herhaal het eventueel nogmaals nadat je lipstick hebt opgebracht.Meer tips:

Gloss met volumizer
Er zijn verschillende soorten lipgloss op de markt die je lippen niet alleen laten glanzen, maar deze ook doen zwellen en zo voller laten lijken. Deze middeltjes werken tijdelijk op basis van het bestanddeel capsicum, een actief ingrediënt in paprika's. Als je dit aanbrengt, zorgt het ervoor dat bloedvaten uitzetten, wat leidt tot een lokale zwelling. 

Rimpelbestrijdende lipstick
Er zijn verschillende lipsticks op de markt die beweren lijntjes te verminderen. Ze bevatten vaak hyaluronisch zuur en/of collageen, wat je ook in fillers vindt. Deze middeltjes werken, maar het resultaat is heel bescheiden. Je kunt het vergelijken met antirimpelcrèmes.
Make-up
- Bereid de lippen voor: Scrub je lippen voor je begint om te zorgen dat ze zacht en egaal zijn. Je hebt hier speciale producten voor, maar je kan het ook met een tandenborstel voor kinderen proberen. Maak hiermee cirkelvormige bewegingen. Dep ze dan met een doekje zodat je zeker bent dat ze droog zijn.
- Breng dan de lipliner aan. Doe dit in een vloeiende beweging. Breng daarna de lipcote aan.
- Breng dan een licht poeder aan en vervolgens de lipstick. Doe dit eerder zachtjes en bouw in verschillende lagen op. Dep de kleur er rustig op met je vingers voor het beste resultaat. Na de eerste laag, dep je even op een doekje en breng dan opnieuw aan voor een langer resultaat. Vervolgens breng je lipgloss aan. Door de sprankeling lijken de lippen ook voller.
Rubriek: beauty

Video met tips om je lippen voller te laten lijken

Geen opmerkingen: