Verander jezelf in een celebrity of model!

Vind je het leuk om jezelf te zien veranderen in een model, celebrity of gewoon in een grappig type. Of wil je je kinderen tot smurf veranderen? Er zijn veel websites waar je je foto eenvoudig kunt uploaden en dan aan de slag kunt. Soms moet je je wel registreren.

Een van die websities is FaceInHole.com. Je kunt hier naar hartelust experimenteren met een goede pasfoto van jezelf. Kies een catagorie en daarna kun je in die catagorie vele verschillende plaatjes kiezen. Als je geen zin hebt in een registratie dan kun je wel de plaatjes uploaden en veel plezier hebben om het resultaat. Om het resultaat te bewaren moet je je echter registreren.

Wil je geen beauty of celeb van jezelf maken, maar gewoon je foto pimpen met rare attributen, kijk dan eens op FuntasticFace.com. Hier moet je eerst de foto uploaden en dan krijg je links een menu waarmee je oren, neuzen, haar, overbeharing etc. kunt plakken in de foto. Nog zo'n website is FunnyPhoto. Wil je alleen je haar veranderen in een Hollywood Look? Kijk dan op Hollywood Makeover.
Meer makeover.

Geen opmerkingen: