Nikkie Plessen: corrigerend ondergoed na bevalling

Nikkie Plessen past na de bevalling van dochter Jolie weer in maatje 34 en ze heeft verklapt hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen....corrigerend ondergoed! De presentatrice zegt dat corrigerend ondergoed ervoor heeft gezorgd dat haar lichaam zich weer in haar vroegere proporties heeft gevormd.

Corrigerend ondergoed nieuwe versie van het vroegere inbakeren
Plessen zegt dat vrouwen na de zwangerschap vroeger vaak werden ingebakerd. Corrigerend ondergoed is dus niet echt nieuw, maar het helpt wel. "Als je de eerste week een heel strak hemdje draagt en daarmee ook in bed gaat liggen, dan valt alles snel weer op zijn plek", verklapt de 25-jarige presentatrice. Andere geheimen van haar goed bevallen zwangerschap betreffen beweging en voeding. Niet alleen Nikkie heeft baat gehad bij het "inbakeren", ook Heidi Klum kon na 6 weken weer de catwalk op door het gebruik van corrigerend ondergoed.

Beweging
Volgens de presentatrice helpt een uurtje wandelen per dag tijdens de zwangerschap om je energie en conditie te behouden.
VoedingNikkie: "En niet voor twee eten. Je kindje groeit voornamelijk van rust en niet van eten." De presentatrice beviel eind mei van haar dochtertje Jolie Lisa Lotte. De vader van het kind is de 41-jarige miljonair Ruben Bontekoe. Kijk hier voor de video.
Meer zwangerschap.

Geen opmerkingen: