Wat zegt je slaaphouding over je relatie?

De manier waarop jij en je partner naast elkaar slapen vertelt heel wat over je relatie, wie de broek draagt en hoe je je voelt. Everydaypsychology.com vertelt wat deze slaapposities zeggen over je relatie!


Lepeltje (hij ligt aan de buitenkant)
Jullie beiden op jullie zij, hij ligt met zijn buik tegen je rug.
Betekenis: Hij is erg beschermend en redelijk traditioneel. Hij kan erg sensueel worden door zijn armen om je te slaan en je te strelen. Zorg ervoor dat je nooit knuffelt of kust in deze positie omdat het te platonisch kan worden.

Lepeltje (zij ligt aan de buitenkant)
Jullie liggen beiden op jullie zij, jij met je buik tegen zijn rug.
Betekenis: Je bent een erg beschermend type en de ruggengraat van de relatie. Hij laat vaak zijn verantwoordelijkheden varen en jij bent zijn emotioneel anker. Zorg er wel voor dat jouw noden niet verwaarloosd worden.

Ruggen naar elkaar
Jullie slapen met jullie ruggen naar elkaar, er is een grote ruimte tussen jullie lichamen.
Betekenis: De intimiteit tussen jullie neemt af en jullie zijn niet afhankelijkheid van elkaar. Als jullie daar beiden tevreden mee zijn, is er geen probleem, zolang jullie wel liefdevol welterusten zeggen. Zorg er wel voor dat deze positie er niet voor zorgt dat jullie uit elkaar groeien.

Wegduwen
Een persoon neemt het hele bed in met zijn benen en armen gespreid, de andere slaapt aan de andere kant van het bed, met het gezicht naar buiten.
Betekenis: De persoon die het meeste plaats inneemt, domineert de relatie en kan egoïstisch zijn zonder te noden van zijn partner te beseffen. Als jij degene bent die weggeduwd wordt, wees er dan zeker van dat je jezelf overdag laat gelden.

Knuffelen
De ene partner ligt op zijn rug, de andere ligt op de schouder of tegen de arm van zijn geliefde.
Betekenis: De partner op zijn rug is emotioneel sterker en biedt steun aan de ander die aanhankelijker is.

Gemengde boodschap
De ene ligt in de foetushouding, de andere op zijn rug.
Betekenis: De persoon die op zijn zij ligt heeft troost nodig, maar kan dit niet uiten aan zijn geliefde. Ontdek wat er fout gaat en praat er over.

Onderdanig
De ene ligt op zijn buik, zijn vingertoppen reiken naar de partner die op zijn rug of zij ligt.
Betekenis: De partner op de buik is onderdanig, de ander is dominant. Meer over relaties.

Lust
De partners liggen erg dicht bij elkaar, de benen zijn in elkaar verstrengeld.
Betekenis: Er is heel veel passie en sensualiteit, jullie kennen elkaar waarschijnlijk nog niet erg lang.

Wanhoop niet wanneer je slaappositie negatieve emoties weergeeft, want er zijn natuurlijk uitzonderingen. Ook al liggen jullie ver uit elkaar, zolang jullie maar innig slaapwel zeggen en knuffelen voor jullie uit elkaar rollen, hoeft er geen probleem te zijn. Meer lezen over relatie.

Orgasme versterkend

Geen opmerkingen: