Nina Garcia's 5 snelle fix-it modetips voor moeders

Hoe blijf je er als moeder stijlvol en goed uitzien als je 24/7 bezig bent met je kids? Mode-goeroe en auteur Nina Garcia, een moeder die dat zelfs met een peuter aan haar rok toch voor elkaar krijgt, geeft je deze 5 snelle tips om er leuk uit te zien, ook al draag je gemakkelijke basic-kleren die nodig zijn in het drukke bestaan als moeder.

1. Een kleurige sjaal
Deze simpele tip is een oplossing om iedere outfit op te fleuren of stijlvoller te maken. Ook zorgt het dragen van een sjaal voor een afslankend effect, omdat de focus naar het gezicht gaat. "Als je niet veel tijd hebt om veel tijd te besteden aan accessoires, dan is de sjaal  perfect. Je kunt nou eenmaal niet makkelijk rondrennen met je kinderen als je een slingerende ketting om je hals hebt.

2. Een paar leuke lage schoenen
De rest van je look mag dan misschien eenvoudig en basic zijn, maar met de accessoires die je draagt kun je toch een statement maken. "Als moeders rennen en lopen we wat af, dus een paar schattige flatjes zijn een must." Garcia's favoriete flatjes zijn die met luipaard-print, flatjes met glittersteentjes, moccassins, prachtige chique sandalen of grote platte laarzen.

3. Een lang vest
Wil je toch stijlvol de deur uitgaan? Probeer een vest met zakken die groot genoeg zijn om fopspenen, auto's, poppetjes of iets anders dat je in je handpalm gedrukt krijgt door plakkerige handjes in te kunnen stoppen. "Wat je eronder draagt mag basic en eenvoudig zijn, maar probeer een chique vest te vinden dat je vrouwelijke kant benadrukt, bijvoorbeeld met borduursels of juwelensteentjes om de hals."

4. Een fleurige jurk met printen of bloemen
"De jurk met printen camoufleert een heleboel dingen", zegt Garcia. Celeb moeders als Nicole Richie, Heidi Klum, Halle Berry, Angelina Jolie kennen dit geheim al langer en worden vaak gezien in deze no-stress time-savers. "Als je aparte kledingstukken draagt of koopt, moet je nadenken over wat bij elkaar past of niet. Dit is one-stop shopping. Gooi die jurk over je heen...en klaar ben je!

5. Zonnebril: groot, groter, grootste
Om er snel stijlvol uit te zien of om de kringen onder je ogen te verbergen is de zonnebril een uitkomst. Ga voor groot, want hoe groter de zonnebril, hoe beter. "Als je niet veel slaap hebt gehad, of geen tijd hebt voor make-up, dan is de grote zonnebril geweldig." Meer fashion.

Copyright: laluza

Geen opmerkingen: