Revolutionaire cosmeticalijn Patricia Paay

Patricia Paay heeft onlangs haar eigen cosmeticalijn, Lapaay-cosmetics.nl, geїntroduceerd. De drie innovatieve anti-rimpel crèmes geven het gezicht van de gebruikers een natuurlijke facelift. De producten kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar werken optimaal in combinatie. Daarom wordt de complete cosmeticalijn aangeboden in een bijzondere giftbox. Klanten wordt bovendien een 45 dagen 'niet goed, geld terug garantie' aangeboden waarmee zij de producten vrijblijvend kunnen proberen.
LaPaay Cosmetics leidt u in 3 stappen naar een zichtbaar jongere en gezondere huid. Het aftellen voor een stralender huid begint op het moment dat u het gaat gebruiken. De verschillende crèmes hebben elk bijzondere eigenschappen welke een ieder voor sensorische ervaringen zorgen door de intens zachte textuur. De huid wordt voelbaar gevoed. LaPaay resulteert in een fluweelzachte gladde huid en langdurig minder zichtbare contouren. LaPaay is al geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar, want helpt rimpels zowel te voorkomen als te behandelen.

Tijdelijk worden de cosmetica met 30% introductiekorting aangeboden + een extra kassakorting van € 10, -. Voor de bijzondere giftbox worden daarnaast geen verzendkosten in rekening gebracht! Kijk voor meer op LaPaay.

Meer over beauty.

Geen opmerkingen: