Parfum online kopen kan groot voordeel opleveren

In deze periode van de feestdagen worden er enorme bedragen besteed aan cadeau's. Parfum is daarbij nog steeds favoriet. Dat je heel veel geld kunt besparen op de kosten van een flesje dure parfum is nog niet bij iedereen bekend. Laluza ging daarom op onderzoek om de prijzen te vergelijken.Het beste is om eerst naar je favoriete geur te zoeken in een gewone parfumerie. Kijk wat de prijs is van de parfum van je keus. Soms is het verschil niet eens zo groot met een webwinkel en dan kun je net zo goed je parfum in de winkel kopen. Soms zijn de prijsverschillen echter heel groot en dan loont het om online je parfum te bestellen.

Natuurlijk is het daarbij belangrijk om goed te kijken of een website betrouwbaar is. Ga niet op marktplaatsop zoek naar goedkope parfums, want dan is de kans groot dat je nep-parfums krijgt toegestuurd of helemaal niets ontvangt. Er zijn echter genoeg goede webwinkels met een keurmerk. Let daarbij ook op contactgegevens en wie ze zijn. Staat er een adres bij en een telefoonnummer? Zijn ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel etc. Ook kun je zoeken naar reviews op internet. Tik de naam in van de betreffende webshop en kijk of er berichten zijn van mensen die problemen hebben ervaren met een leverancier.

Om een voorbeeld te geven heb ik gezocht naar de geur Amarige van Givenchy. Een heerlijke geur gebaseerd op mimosa. In de gewone parfumeriewinkels kwam ik het goedkoopste uit bij Ici Paris. Een flesje Amarige kost daar ongeveer 58 euro per 50 ml. Toen heb ik naar dezelfde hoeveelheid gezocht op de webshops voor parfum online. Daarbij kwam ik het goedkoopste uit bij Parfumdepot. De prijs van een flesje Amarige van 100 ml. (dubbele hoeveelheid) kwam daarbij op 48,94 euro, inclusief BTW. De verzendkosten bedragen vaak maar een paar euro, dus het prijsverschil is zeker de moeite waard. Het is niet vreemd dat je zo veel goedkoper online kunt kopen. Deze webwinkels hoeven geen dure panden te huren en veel personeel in dienst te nemen. Die voordelen kunnen ze doorberekenen in de prijs.

Het is vaak even wennen aan het winkelen online. Mocht je er toch onzeker over zijn, dan is het goed om eerst een kleine bestelling te doen en te kijken of het goed gaat. Daarna kun je meer bestellen en kun je dus profiteren van enorme voordelen. Meer over parfum.

Geen opmerkingen: